Is voetbaltrips.com betrouwbaar? Ligt mijn reis in goede handen?

Vraag dat niet aan ons, maar aan de klanten die u voor zijn gegaan! Zij kunnen immers een eerlijk antwoord geven over onze service. Om dit antwoord zo eerlijk mogelijk te houden verzamelen wij onze reviews alleen via facebook. Zo leest u alleen echte ongecensureerde reviews van echte mensen.

Voetbaltrips.com
4.8
powered by Facebook
Nicky Speakman
Nicky Speakman
2017-10-03T15:09:03+0000
Afgelopen weekend naar manchester united vs crystal palace geweest. Top geregeld allemaal. Geweldige sfeer. Zeker een aanrader! Voor herhaling vatbaar! �
Tahir Pietersz
Tahir Pietersz
2017-10-02T21:40:36+0000
Mike Rietbroek
Mike Rietbroek
2017-09-19T12:03:23+0000
Top geregeld allemaal!
Momo Montana
Momo Montana
2017-09-10T16:55:15+0000
Shana Huysmans
Shana Huysmans
2017-08-18T16:15:14+0000
Gisterenmorgen teruggekomen van een geweldige 2-daagse in Madrid. Communicatie altijd vlot en eerlijk verlopen, zowel via Facebook als via mail, een antwoord krijg je altijd. Documenten een week op voorhand gekregen en dan ook nog de kans gekregen tot een upgrade van tickets waardoor we op de 6de rij zaten! 🙂 Hotel was ook prima, niet ver van zowel luchthaven als stadion (ongeveer 8km). Eerlijke en betrouwbare groep, voor herhaling vatbaar!
Raden Iskandar
Raden Iskandar
2017-06-12T20:07:05+0000
Can Kiran
Can Kiran
2017-05-19T10:18:25+0000
Erwin Dekker
Erwin Dekker
2017-05-09T20:51:47+0000
Vorige week met mijn zoon bij Real Madrid - Valencia geweest. Was top. Goed hotel en mooie plaatsen in het stadion. Goed geregeld allemaal!!!
Jeroen Brummer
Jeroen Brummer
2017-03-25T13:49:34+0000
Voetbalreis prima en compleet geregeld. Papieren en tickets ruim op tijd binnen. Bij vragen, altijd netjes terug gebeld. Aanrader voor een betaalbare voetbaltrip!
Eduardo Bartolomé Tobia
Eduardo Bartolomé Tobia
2017-03-13T00:31:55+0000
Wessel van Wingerden
Wessel van Wingerden
2017-02-08T21:51:43+0000
Gister bij Barcelona - Atletico Madrid voor de copa del rey geweest. Vliegtijden kon niet beter hotel was goed en de wedstrijd top. Kortom voor herhaling vatbaar �
Nancy Versteegen
Nancy Versteegen
2017-01-25T13:16:29+0000
voor 4 mannen net een reisje geboekt geen heel soepel, schrijf opnieuwe een revieuw als ze weer terug zijn.
Geertje Bogaerts
Geertje Bogaerts
2017-01-24T10:46:40+0000
Super reis gehad, alles was goed geregeld en top communicatie met de reisleider! De tickets bij het stadion waren ook top.
Sten Pijlman
Sten Pijlman
2017-01-23T19:01:41+0000
Manchester United - Hull bezocht op 10 januari. Daarnaast ook veel van de stad gezien. Goede reisorganisatie waar je echt waar voor je geld krijgt.
Wolcott Melaan
Wolcott Melaan
2017-01-23T14:47:28+0000
Het reis was soepel en het voetbal was geweldig Barcelona vs Atlético Madrid jammer van 1-1 alleen het hotel was minder verder was het geweldig op naar Londen
Mick Steenvoorden
Mick Steenvoorden
2016-12-26T16:57:00+0000
Topreis gehad naar Manchester! Zeer goede plaatsen en verder ook alles prima geregeld! Aanrader!
Joran Pfann
Joran Pfann
2016-12-09T12:07:58+0000
Mark Stapelbroek
Mark Stapelbroek
2016-12-07T21:09:41+0000
Gave reis naar Lissabon gehad. De wedstrijd Benfica - Napoli bezocht voor de Champions League. Zeer goede prijs / kwaliteitverhouding en zeker voor herhaling vatbaar!
Elly Grundmann
Elly Grundmann
2016-12-02T10:16:31+0000
Mijn man en 2 kleinzonen hebben gisteravond erg genoten van de voetbalwedstrijd Manchester - West Ham United. Alles was prima geregeld. Echt een aanrader.
Chris Deunhouwer
Chris Deunhouwer
2016-11-11T18:30:45+0000
Samen met mijn zoon de wedstrijd Mancester City- Barcelona bezocht . Super wedstrijd en ook super geregeld !!
Mindaugas Klemas
Mindaugas Klemas
2016-11-02T19:00:12+0000
Nick Van Dorsselaer
Nick Van Dorsselaer
2016-10-22T19:19:10+0000
Aloys de Jonge
Aloys de Jonge
2016-09-16T19:20:06+0000
Fantastische reis gehad, voor net iets meer dan een barkie naar man utd tegen City. Helaas heeft m'n cluppie verloren. Maar gelukkig staat de return ook al in de agenda, welke ik zeker weer met voetbaltrips ga boeken!
Chanty Savina Amilya
Chanty Savina Amilya
2016-09-16T08:15:18+0000
Ik had afgelopen donderdag de tickets moeten ontvangen volgens een van uw collega's. Tot heden heb ik nog niks ontvangen en worden mijn vrienden waarvoor de tickets bedoeld zijn een beetje ongeduldig.. ze willen namelijk a.s. heel graag dinsdag vertrekken naar Barcelona.. Graag hoor ik nog wat hiervan en hoop ik de tickets vandaag nog te ontvangen. Mvg
Paul Emsbroek
Paul Emsbroek
2016-09-05T18:27:30+0000
Bob van Och
Bob van Och
2016-09-02T13:45:29+0000
Rick van Eijk
Rick van Eijk
2016-08-15T21:09:43+0000
Geweldige reis naar Wembley gehad voor een zeer aantrekkelijke prijs. Je krijgt echt waar voor je geld!!. Communicatie is ook top en alles tot in de puntjes geregeld. Zou er zo weer heen gaan met jullie.
Cas Berns
Cas Berns
2016-04-11T19:59:16+0000
Top weekend gehad in Manchester! De wedstrijd Manchester City-Westbrom gezien. Goed geregeld! Hotel was goed. En extra informatie over bezienswaardigheden was handig!!!
Delta November
Delta November
2016-02-10T22:01:45+0000
In januari met 7 collega's naar de wedstrijd Barcelona-Atletico Madrid geweest. Was supergoed geregeld! Hotel was goed, kaartjes voor de wedstrijd werden netjes afgeleverd in het hotel en we konden zelfs later nog iemand bijboeken voor dezelfde prijs! Wij gaan zeker vaker boeken! Top!!!!!!
Paul Ermers
Paul Ermers
2016-01-29T22:16:36+0000
In januari naar tottenham leicester geweest. Zeer goed en betrouwbaar bureau. Gunstige prijs goed hotel goede plaatsen en zeer goede vliegtijden. Alles netjes gemaild. Ook zaten er tips bij wat er allemaal te doen is in Londen. Kortom een aanrader om bij dit bureau te boeken.
Chunghei Man
Chunghei Man
2016-01-19T11:29:38+0000
Op 9 januari de wedstrijd Arsenal - Southamton gezien in het Emirates Stadium. We hadden een fantastische weekend! Leuke wedstrijd, goede plekken, en de prijs was ook goed. Ok, er zijn natuurlijk betere plekken in het stadion, maar we konden alles prima zien. Wat ik voornamelijk waardeer is de communicatie met de organisatie voetbaltrips. Ze nemen de moeite om de klant telefonisch te bellen. Ook de communicatie via email verloopt vlot en soepel. Duidelijk een organisatie met een goede focus op de klant!
Max Mol
Max Mol
2016-01-16T23:19:15+0000
Goed prijs voor een geweldige wedstrijd! Naast een goede reis en wedstrijd, ook een goed hotel! Deze site zeker in de gaten houden voor de meest geweldige voetbalervaring!
Michael van der Sluiszen
Michael van der Sluiszen
2016-01-16T14:46:51+0000
Alles was top geregeld voor de wedstrijd Tottenham Hotspur - Leicester City, niets op aan te merken. Mijn volgende voetbalreis , zal zeker weer via deze site geboekt gaan worden! Top
Alie Oorspronk Van
Alie Oorspronk Van
2016-01-15T12:30:57+0000
Geweldige belevenis, de voetbaltrip naar Londen, Tottenham tegen Leicester, georganiseerd door uw bedrijf! Goed geregeld, waarvoor onze complimenten!! Alles duidelijk en helder, prima hotel met fijne bedden(heel belangrijk)! Een aanrader om via uw bureau een voetbaltrip te maken!!
Tom De Jong
Tom De Jong
2016-01-15T11:03:00+0000
Top trip gehad met een toffe wedstrijd! Ik wist niet dat het voor deze prijs mogelijk Was om zo een mooie reis te maken! Als was ook zeer duidelijk, vanaf de aanmelding tot het stukje nazorg als je thuis komt. Ook alle beschrijvingen dus. Een aanrader voor de echte voetballiefhebber en we zullen zeker vaker boeken!
Dyllon Ter Haar
Dyllon Ter Haar
2016-01-15T10:54:58+0000
Geweldige dag in Londen gehad samen met mijn opa , met een mooie wedstrijd bij Tottinham Hotspur ! Papieren waren keurig optijd binnen en ook de informatie was duidelijk en erg handig. Als ik nog eens een voetbal trip ga maken zal ik zeker hier mijn reis weer boeken!
Tarik Dzepar
Tarik Dzepar
2016-01-07T21:26:41+0000
Tom Luijnenburg
Tom Luijnenburg
2015-10-18T12:28:26+0000
Heerlijk weekend Madrid gehad. Van tevoren nog gebeld of we zin hadden om een dag extra in Madrid te verblijven voor exact dezelfde prijs. Alles was tiptop geregeld. Bij het uitchecken van het hotel een probleempje gehad met de betaling, maar ook dit is zeer goed opgelost!
Emiel Megens
Emiel Megens
2015-09-16T12:49:15+0000
Next Reviews

Overtuigd? Bekijk dan het assortiment of stel ons uw vraag!

Klik op de knop hier onder om ons uitgebreide assortiment te bekijken. U kunt uw reis samenstellen naar uw wensen. Wilt u een dag langer verblijven? Dat kan! Een chiquer hotel of betere plekken in het stadion? Ook dat is mogelijk. Kunt u uw favoriete club niet vinden? Neem dan contact met ons op!