Welkom in de wereld van de voetbalreizen!

Vanaf 2011 zijn wij met Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau. Vanuit ons kantoor aan het Herculesplein in Utrecht organiseren we tegenwoordig voetbalreizen naar praktisch alle topclubs in Europa! Met onze kennis van voetbal en onze passie voor ondernemen is ons doel, de consument op een betaalbare manier in contact te brengen met Europees topvoetbal.

Sinds kort hebben wij voetbaltrips.com volledig vernieuwd waardoor ons assortiment enorm is gegroeid. Dat betekent dat u met ons niet alleen naar de bekende clubs als Real Madrid en Liverpool kunt, maar ook naar minder voor de hand liggende clubs als FC Porto en Borussia Mönchengladbach. Daarnaast kunt u bij ons uw reis precies samenstellen zoals u dat wilt, vanaf de vliegmaatschappij tot aan het hotel. Blijft u graag een dagje langer? Ook dat is mogelijk.

Wie zitten er achter Voetbaltrips.com? Even voorstellen…

Milan Bartman

Reisfanaat en voetbalfan

Naast mijn werk sta ik zelf ook graag op het voetbalveld, ik voetbal bij Odysseus ’91 in Utrecht. Ook bezoek ik graag wedstrijden in Europa, onderhand ben ik zo’n beetje in alle grote stadions van geweest, maar mijn favoriet blijft toch Camp Nou!


Paul Emsbroek

Data analyst en citytripper 

Ik vind de citytrip nog steeds een ondergewaardeerde reisvorm. Hoe je binnen een paar uur opeens in een vreemd land kan zijn om een paar dagen cultuur te proeven is pure magie! De combinatie van zo’n reis met een topwedstrijd zou iedereen jaarlijks moeten beleven. 

Overtuigd? Bekijk dan het assortiment of stel ons uw vraag!

Klik op de knop hier onder om ons uitgebreide assortiment te bekijken. U kunt uw reis samenstellen naar uw wensen. Wilt u een dag langer verblijven? Dat kan! Een chiquer hotel of betere plekken in het stadion? Ook dat is mogelijk. Kunt u uw favoriete club niet vinden? Neem dan contact met ons op!